Industrie 4.0

HYDAC is klaar voor uw toekomst

Het besparen van kosten, voorspelbaar onderhoud, risico verminderen en productiviteit verhogen zijn kernpunten van Industrie 4.0.

Voor veel bedrijven is het de focus van nu en tegelijkertijd staat het ook nog in de kinderschoenen. Met digitalisering, dataverzameling en slimme analyses helpen wij u de industrie van de toekomst te bouwen.

Uw voordelen

Langdurige, kostenbesparende toepassingen & oplossingen

Bij Industrie 4.0 gaat het om het slim verwerken van informatie. Door middel van de hedendaagse technieken is het gemakkelijk om kennis te vertalen naar digitale hulpmiddelen.

  • Kostenreductie
  • Onderhoud voorspellen
  • Productie flexibiliseren
  • Continu geautomatiseerde bewaking van uw machinegegevens
  • Stilstandsrisico verlagen
  • Energie verbruik inzichtelijk maken
  • Verhoging productiviteit en machinebeschikbaarheid
Download de brochure

Hoe werkt het

Componenten met sensoren, gekoppeld aan slimme HYDAC software voor het uitlezen van data
Data verzamelen

Natuurlijk maakt HYDAC al sinds jaar en dag sensoren voor de industrie. De gegevens uit deze sensoren maar ook uit de PLC, besturingssoftware, elektromotoren, pompen, etc. geven een enorme berg aan data, welke tot voor kort alleen lokaal gebruikt werd om een machine te besturen. Buiten onze Smart-sensoren, I/O-link sensoren en ventielen hebben wij ook Edge devices ontwikkeld en geproduceerd om de vraag naar data te vervullen.

Data vertalen

Gegevens die uit bovengenoemde bronnen komen, zijn vaak nog niet bruikbaar, laat staan in hetzelfde systeem. HYDAC biedt diverse edge computing producten die de data van de sensoren samenbrengen in één bruikbaar dashboard. De HYDAC stand-alone systemen zijn te koppelen met PLC of aan ons CMX softwareplatform.

Dashboard visualisatie

Eindstap aan een productielijn is een (naar eigen wens ingericht) dashboard waarbij de operator overzicht heeft over alle benodigde gegevens. Denk aan proactieve onderhoudsplannen gekoppeld aan daadwerkelijk verbruik, adviezen van leveranciers op storingen, verwachte levertijd van bepaalde componenten etc.

HYDAC 4.0 BUS

De toekomst komt naar u toe

Graag laten we u persoonlijk kennis maken met de wereld aan onbegrensde mogelijkheden van HYDAC. Met onze hypermoderne I4.0 bus, kunt op elke locatie de voordelen van HYDAC 4.0 ervaren.

Dankzij onze state-of-the-art inrichting kunnen wij u een levensecht beeld geven van ‘Industry 4.0’ en wat dat voor jullie organisatie kan beteken.

In de I4.0 Bus hebben wij ook de mogelijkheid om o.a. samples te nemen, analyses te maken, meerdere testen uit te voeren, welke u snel inzicht kan geven in de status van uw hydraulisch systeem.

Interesse?

Maak dan een vrijblijvende afspraak!
+31 (0)6 25313311 - nl-industry4.0@hydac.com

Bel me terug:

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Hydac-icon-H

HYDAC producten voor slimme data analyse

De krachtige combinatie van kwalitatief hoogwaardige hardware en deskundige ontwikkelde software

Naast een aantal standaard 4.0 oplossingen en producten, bouwen wij natuurlijk ook complete (software-) projecten om onze kennis in het geautomatiseerde product te krijgen.

Van simpele berekeningen en algoritmes, tot complete predictive maintenance onderhoudsplannen. Denk bijvoorbeeld aan de CSI-C-11, smart sensoren, I/O link sensoren, Data+ edge box en andere enablers voor industrie 4.0.

HYDAC is constant bezig met het ontwikkelen van algoritmes welke dagelijks worden getest in onze high-end test faciliteiten. Naast deze ontwikkeling wordt hard gewerkt aan het ontwerpen en verbeteren van producten die makkelijk inzetbaar zijn voor de smart industry.

Hydac-icon-H

Industrie 4.0

Voorspelbaar onderhoud, risico verminderen & productiviteit verhogen